Droogtechniek

Effectieve producten voor verschillende droogmethoden en materialen. Een overstroming of waterschade hoeft niet altijd rampzalig te zijn. Met de juiste kennis en de juiste aanpak van de ontstane waterschade kan de schade tot een minimum worden beperkt. Het is echter wel uiterst belangrijk om de schade zo snel mogelijk te verhelpen met de juiste methode en de juiste apparatuur. Als dat niet gebeurt, kan de schade hoge extra kosten met zich meebrengen plus sloop-, droog- en herstelwerkzaamheden die veel tijd in beslag nemen. Schmitz – Adviseurs in Built Environment heeft de kennis en de apparatuur in huis om verschillende bouwconstructies te drogen en daarbij elke waterschade zo snel en effectief mogelijk droog te krijgen. Bij de constructie van onze drogers, turbines en randapparatuur streven wij er altijd naar dat waterschade in een gebouw veilig en geluidloos moet kunnen worden gedroogd en dat mensen het pand tijdens het droogproces niet hoeven te verlaten. Een benadering die van onschatbare waarde kan zijn, omdat waterschade altijd snel moet worden aangepakt.

Neem contact op voor verdere informatie en mogelijkheden.

KUNSTSTOFFOLIE

Optimaliseer het droogresultaat met behulp van zorgvuldig aangebrachte kunststoffolie.

Specifieke droging met foliewanden
Spouwmuurdroging na lekkage van waterleiding in achterwand van keuken

VACUƜMDROGEN

VacuĆ¼mdrogen moet altijd worden ingezet als eerste fase bij het drogen van zwevende vloeren op betonplaten waarbij het water in het vul- of isolatiemateriaal is gedrongen.

Vacuumdroging van een zwevende dekvloer in een appartementencomplex
impressie vloer op zand droging met plintstukken

RUIMTE DROGEN

Een droger blaast droge lucht de hele ruimte in om alle oppervlakken droog te krijgen.

Ruimte droging na sifonlekkage

DROGEN VAN BALKLAGEN

Een van de meest effectieve droogmethoden voor de isolatie in een balklaag of bij een frameconstructie is het gebruik van een combinatie van lagedrukventilator en droger.

DROGEN MET GEFORCEERDE LUCHT

Drogen met geforceerde lucht is een van de snelste en meest effectieve methoden op de markt voor het drogen van gelaagde constructies.